(Pertama sekali, maaf kerana lambat menyenaraikan preorder ini. Ramai sekali customer yang tertunggu2 dan tanya kenapa belum keluar sebagaimana dijanjikan. Maaf maaf maaf kerana terlalu banyak perkara lain yang perlu diutamakan buat masa ini..mcm ucapan aluan pulak bunyinya..hehe)

Okey jom kita tengok preorder kali ini. Ini adalah pilihan peribadi saya berdasarkan fabrik2 cotton yang pernah saya order sebelum ini dan pada pandangan peribadi saya ianya sesuai untuk baju kurung (sbb ramai customer yang berminat mendapatkan cotton untuk baju kurung). Banyak sebenarnya yang sesuai dan kalau nak senaraikan semua panjang sgt entry ni. Jd kita tengok yang ni dulu dan jangan lupa datang lagi untuk pilihan yang seterusnya. Seperti biasa, sila baca terms utk preorder pada tab ‘HOW TO ORDER’.

Jom pilih dan sertai kami!

(KLIK UTK BESARKAN GAMBAR)

Advertisements