Okey..saya memang suka menjahit. malangnya selepas dah siap jahit sy tak tau nak buat apa. Nak pakai sendiri cukuplah 1 or 2 beg kan. Nak bagi anak pakai dress, anak sumer boy. Nak kasi kat anak buah sumer dah besar2. Nak jual rasanya masih belum sampai tahap professional lagi. Jadinya bagi membolehkan sy menjahit lagi dan lagi tanpa perlu memenuhkan bilik jahitan saya, elok sangat lah rasanya sy buat giveaway aje.

So here comes my first ever giveaway for 2010!!

Berikut adalah pilihan2 yang ada. Sila jamu mata dulu..Then baca syarat kat bawah ye..

Okey, syaratnya mudah saja..
1. Join Pre-Order Heather Bailey 2/2010 – minimum pembelian 1/2 yard sahaja.
2. Buat entry pd web anda dan link pada post/ web ini. Kalo anda takde website, boleh link pd laman social spt FB, twitter, etc.
3. Komen pada post ini, bgtau wishlist anda. Bgtau jugak link web anda.

Mudah je kan?
Giveaway ni akan ditutup dengan rasminya pada 31/3/2010. 5 pemenang akan dipilih. Kalo ramai, kira random aje. Barang akan dipos sekali dengan fabrik pre order anda..

Advertisements