Kat atas adalah gambar2 simple tote bag yg dibuka untuk order.Stok sedia ada adalah beg bunga merah n bag bunga biru kecil  (gambar last). Kalo berminat nak order guna kain yg lain pun, boleh customize ikut selera masing-masing. Nanti sy akan masukkan fabric-fabric yang ada untuk pilihan. Material yang digunakan adalah US cotton fabric, memang berkualiti dan tebal sikit. Dlm contoh kat atas ada jugak yg dibuat dari gabungan Japanese cotton, drapery cotton, english cotton. Yg takde  cuma Madras cotton..heheh..

Harga bg stok sedia ada RM40 each.

Untuk tempahan
Harga Upah : RM15
Fabrik sendiri : 1/3 yard utk lining/ 1/4 yard untuk lower part 1/4 yard untuk upper part and strap
Kalo nak guna fabrik saya, kena tunggu sy taruk ruangan ‘AVAILABLE COTTON’ kat site ni nanti. Harga bergantung pd cotton yg digunakan.
Kalo nak taruk fabric flower as embellishment, tambah je RM1 lagi.

Advertisements